Video: Nick Kyrgios syötti ässän alakautta Rafael Nadalia vastaan

Nick Kyrgios wimbledon alakautta nadal

Nick Kyrgios ja Rafael Nadal tarjosivat Wimbledonin toisella kierroksella yleisölle ottelun, josta ei sirkushuveja todellakaan puuttunut.

Tästä piti huolen varsinkin ensin mainittu herra, joka ominaiseen tyyliinsä tappeli tuomarin kanssa ja teki jos jonkinmoisia temppuja ottelun aikana.

Kyrgiosilta nähtiin myös todella kyseenalainen suoritus, kun hän tempaisi verkolle noussutta Nadalia päin täydellä kämmenlyönnillä eikä pyytänyt “erehdystään” edes anteeksi. Tämä johtuikin lähinnä siitä, että mies myönsi ottelun jälkeen teon olleen täysin tahallinen.

Mainos alkaa:

Lue lisää: Video: Nick Kyrgios tempaisi tahallaan hurjan kämmenlyönnin Rafael Nadalia päin

Kyrgios on tullut tunnetuksi myös siitä, että hän yllättää vastustajansa välillä syöttämällä alakautta. Nadal puolestaan on tunnettu siitä, että hän on vastaanottamassa syöttöjä todella kaukana takarajasta – varsinkin, kun vastassa on Kyrgiosin tapainen kovaa syöttävä peluri.

Olikin siis vain ajan kysymys, koska Wimbledonin torstai-illassa nähdään alakautta syöttö. Ottelu ehtikin vanheta vain avauserän lopulle ennen kuin Kyrgiosilta nähtiin kyseinen suoritus.

Ässähän siitä oli lopputuloksena. Kyrgios syötti hieman myöhemmin myös toisen kerran alakautta, ja myös se toi tuloksen, sillä vaikka Nadal ehtikin palloon, hän epäonnistui palautuksessaan.

Nadal voitti ottelun lopulta erin 3-1. Kaikki Wimbledonin matsit suorana lähetyksenä välittää Eurosport Player.

Nick Kyrgios syöttää ässän alakautta:


Pelaajat: