Capitalsin Nick Jensen paiskautui rajusti laitaa päin – jouduttiin kuljettamaan kentältä paareilla

Nick Jensen Washington Capitals

Washington Capitalsin Nick Jensen loukkaantui todella pelottavan näköisesti ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Washington Capitalsin ja Tampa Bay Lightningin välisessä sunnuntain vastaisen yön NHL-kierroksen ottelussa koettiin pelottava hetki, kun Capitalsin puolustaja Nick Jensen loukkaantui pelottavalla tavalla.

Ensimmäisen erän lopussa Jensen paiskautui rajusti laitaa vasten saatuaan taklauksen Tampan Michael Eyssimontilta. Jensenistä näki välittömästi, että kaikki ei ollut hyvin. Hän makasi todella huolestuttavasti aivan paikallaan. Jenseniä hoidettiin useiden minuuttien ajan, kunnes hänet vietiin paareilla pois. Koko tämän ajan hallissa oli hiirenhiljaista.

Mainos alkaa:

Tuomaristo ei lopulta pitkän harkinnan jälkeen antanut taklauksesta jäähyä Eyssimontille, vaikka taklaus kiistatta täytti kaikki laitataklauksen tunnusmerkit.

Ottelun jälkeen Capitals jakoi huojentavia uutisia. Jensen oli tajuissaan, kykeni liikuttamaan kaikkia raajojaan ja lopulta hän pääsi lääkärien luvalla lähtemään kotiin perheensä kanssa.

– Sitä oli vaikea katsoa. Hän on ollut ystäväni pitkän aikaa. Lapsemme kasvoivat yhdessä ja syntyivät samaan aikaan. On vaikeaa nähdä ketään noin haavoittuvassa tilassa, mutta hän on kova jätkä. Olen iloinen, kun sain tietää hänen voivan nyt paremmin, selvästi liikuttunut joukkuekaveri Nic Dowd kommentoi ottelun jälkeen.

Nick Jensen lentää rajusti laitaa päin (itse tilanne videolla ajassa 2:08) ja joudutaan viemään paareilla pois jäältä:

Katso myös: Miro Heiskanen oli pysäyttämätön – pakit blokkasivat syötön, Heiskanen ampui kiekon veskarin kautta pussiin


Pelaajat:
Joukkueet: