Video: Nick Foligno suihkuun – epäonninen suoritus vai törkytaklaus?

Nick Foligno Columbus Blue Jackets taklaa Pierre-Edouard Bellemare Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Columbuksen kapteeni Nick Foligno ajettiin ulos ottelussa Coloradoa vastaan, kun hänen taklauksensa osui Pierre-Edouard Bellemarea päähän.

Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin välisen ottelun puhuttanein tilanne sattui toisen erän lopussa, kun Coloradon Pierre-Edouard Bellemare kuljetti kiekkoa kohti hyökkäysaluetta. Bellemare kuljetti kiekkoa keskikaistaaa pitkin, mikä avasi Columbus-kapteeni Nick Folignolle mahdollisuuden antaa avojään taklaus Bellemarelle.

Foligno lähestyi Bellemarea vauhdilla, ajoi pitkälti Bellemaresta ohi, mutta osui häntä kyynärpäällään suoraan naamaan ja sai lopulta ulosajon ryntäyksestä. Tuomaristolle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, mutta itse taklausta on tulkittu kahdella toisistaan hyvin poikkeavilla tavoilla.

Toisen näkökulman mukaan Folignon taklaus osui päähän, koska hänen tarkoituksensa oli osua kroppaan, mutta hän ajoitti taklauksensa surkeasti. Toisaalta moni on nähnyt taklauksen silkkana teurastuksena, jossa ei lieventäviä asianhaaroja ole. Seisoipa asiassa kummalla puolen aitaa tahansa, niin on kuitenkin selvää, että NHL:n kurinpito ottaa tapauksen käsittelyyn ja pelikieltoa on luvassa.

Colorado voitti ottelun maalein 4-2.

Nick Foligno taklaa Pierre-Edouard Bellemarea:

Katso myös: Toronto-tähti Mitch Marner taittoi jalkansa karmean näköisesti


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,