Video: Ligue 1:n ottelu päättyi totaaliseen kaaokseen – Nicen kannattajat hyökkäsivät katsomosta pelaajien kimppuun

nicen kannattajat / Pallomeri.net

Ligue 1:n ottelu päättyi Marseillen antamaan luovutusvoittoon, kun peliä olisi haluttu jatkaa Nicen kannattajien hyökkäyksen jälkeen.

Ranskan jalkapalloliiga Ligue 1:n ottelu Nice-Marseille keskeytettiin sunnuntai-iltana, kun Nicen kannattajat rynnivät kentälle 75. minuutilla.

Täyskaaos sai alkunsa, kun Marseillen Dimitri Payet meni antamaan kulmapotkua. Kotijoukkueen kannattajat heittivät häntä pulloilla ja tästä suivaantunut Payet kiskaisi niistä kaksi takaisin katsomoon.

Mainos alkaa

Tämän jälkeen kannattajat ryntäsivät väkisin kentälle järjestyksenvalvojien estelyistä huolimatta ja hyökkäsivät Marseillen pelaajien kimppuun. Järjestyksenvalvojat onneksi onnistuivat estämään suurimmat väkivallanteot. Erotuomari Benoit Bastienin oli kuitenkin pakko keskeyttää ottelu.

45 minuutin tauon jälkeen Bastien oli sitä mieltä, että ottelu voisi jatkua, mutta Marseillen pelaajat eivät suostuneet enää tulemaan kentälle, joten peli puhallettiin päättyneeksi.

– Pelaajiemme kimppuun hyökättiin, joten päätimme, että emme jatka ottelua, koska heidän turvallisuuttaan ei pystytty takaamaan, Marseillen presidentti Pablo Longoria totesi medialle.

Marseillen pelaajat julkaisivat kuvia vammoistaan. Matteo Guendouzilla ja Luan Peresillä oli ikävän näköisiä jälkiä kauloissaan, sillä heitä oli yritetty kuristaa hässäkän tuoksinassa.

Nice johti peliä 1–0, kun ottelu sai ennenaikaisen loppunsa kaaoksen takia. Loppulukemat kirjattiin kuitenkin Nicelle 3-0, sillä Marseille oli pakotettu antamaan heille luovutusvoitto. Mediatietojen mukaan Marseille saattaa kuitenkin valittaa tuomiosta.

Nicen kannattajat hyökkäävät kentälle ja käyvät Marseillen pelaajien kimppuun:

Kannattajat kävivät käsiksi muun muassa Marseillen pelaajien kauloihin:

Katso myös: Video: KuPS:n Urho Nissilä tykitti mahtavan maalin 25 metristä – huikea vaparipommi yläriman kautta sisään