NHL:n betsivalinnat suurennuslasin alla: Kuka vie ja kuka vikisee?

Tarjonta yön NHL-kierrokselle on yhtä heikko, kuin Baarikärpäsen lihatiski tiistai-iltana. Puran nopeasti ja pidemmittä puheitta kaksi peliä. Chicago isännöi Vacouveria Suomen aikaan kello 3:00 alkavassa ottelussa. Toinen betsattava matsi löytyy Californiasta, jossa Sharks isännöi Capitalsia.

Sirklataan siis alkajaisiksi United Centerin keskiympyrään ja käydään faktat läpi. Molempien joukkueiden kuntopuntari näyttää viimeisten otteluiden osalta hyvinkin alavireiseltä. Veräjänvartijoina aloittavat kotijoukkueella Corey Crawford, sekä vierailla Eddie Lack. Tälläisessä ottelussa, joissa on oikeasti vaikea heittää kolikkoa siitä kummalle tämä kääntyy olisi suorastaan amatöörimäistä pelata Chicagoa tuolla kertoimella. Siksi painammekin vierailijoita maistuvalla 3,90 kertoimella.

Ja sitten palmujen alle aina yhtä ihanaan ja hurmaavaan Caliin. Sharks kuuluu myös niihin joukkueisiin, jotka ovat alavireisen suorittamisen myötä ovat yllättäen ajautuneet taisteluun viimeisimmistä playoff-paikoista. Sharks on voittanut vain yhden viimeisestä viidestä ottelustaan, eikä tilastot muutu yhtään vihreämmäksi tulevanakaan yönä. Tulikuumassa maalivireessä oleva Alexander Ovechkin kaataa vaikka yksin Sharksin ja me painamme tähänkin kohteeseen kakkosta kertoimella 2,55.

Aamulla katsotaan kuka hakee Siwan pakastealtaasta seitiä ja kuka kalatiskiltä ison kasan Norjalaista kirjolohta. Näihin läppiin, näihin tunnelmiin! Pysykää #pelipaikoilla ja ottakaa Veikkausvihjeet seurantaan myös Facebookin ja Twitterin puolella.

-Veikkausvihjeet-