NHL-vihjeet: Winnipeg Jets vs. New York Rangers

NHL-vihjeet: Winnipeg Jets vs. New York Rangers

NHL:n sunnuntai-illan herkkupalassa kohtaavat Winnipeg Jets ja New York Rangers. Isäntien kausi on ollut tähän mennessä jättimenestys ja Jets keikkuukin läntisen konferenssin kärkipaikoilla kolmantena. Rangers puolestaan on romahtanut jo 11. itäisessä konferenssissa ja pudotuspelipaikka alkaa uhkaavasti karata.

Winnipeg on voittanut varsinaisella peliajalla 29 pelaamastaan 55 ottelusta ja saldo kotiotteluista on vieläkin vakuuttavampi: vain neljä tappiota varsinaisella peliajalla 26 pelatusta ottelusta. Jets johtaa läntistä konferenssia varsinaisen peliajan voitoilla mitattuna. Hyökkäyspelaaminen on sujunut mallikkaasti läpi kauden ja Jets onkin latonut maaleja liukuhihnalta, noin 3.24 per peli. Puolustuskin on pitänyt mallikkaasti, vaikka toisinaan joukkuepuolustus hieman näyttäisi rakoilevan. Päästetyissä maaleissa mitattuna Jets löytyy myös läntisen konferenssin kärkipäästä keskiarvolla 2.69 per peli. Vaikka Winnipegin komea seitsemän kotivoiton putki katkesi helmikuun alussa, on edellisisistä 10 ottelusta alla kahdeksan voittoa. Viimeisin kotiottelu päättyi kuitenkin St. Louis Bluesin juhliin lukemin 2-5, joten isännillä on kasvojen pesun paikka.

Rangersin kausi on puolestaan ollut suorastaan katastrofaalinen. Joukkue on valunut jo pois pudotuspelipaikoilta ja 55 ottelusta kasassa on vain 57 pistettä, millä irtoaa Metropolitan divisioonan jumbosija. Vaikka Rangersin maalisuhde ei ole kuin kymmenen pykälää pakkasella, ei joukkueen peli ole missään vaiheessa vakuuttanut. Tehtyjä maaleja New Yorkin ylpeys on iskenyt keskimäärin 2.93 samalla kun omissa on kolissut keskimäärin 3.11 kertaa. Vierasotteluissa Rangers on ollut vielä surkeampi, kun 24 ottelusta plakkarissa on 18 pistettä ja vain kolme voittoa varsinaisella peliajalla. Jatkoilla Rangers on ollut suhteellisesti parempi, kun kotiotteluista jatkoaika ja voittolaukauskilpailuista saldo on 5-2. Vierasotteluiden saldo viimeajoilta on kuitenkin surullinen. Kahdeksasta edellisestä ottelusta Rangers on voittanut vain yhden.

Accuscoren analyysi

Accuscore on vedonlyöntiyhtiöiden kanssa samoilla linjoilla ottelun suursuosikista, kun Jets vie simulaatioista peräti 70.4 %. Varsinaisella peliajallakin isännät ovat selkeästi niskan päällä lähes 60 % voiton todennäköisyydellä. Vaikka kyseessä onkin konferenssien välinen koitos, on tasapelin todennäköisyys vain noin 20 %.

Winnipeg onnistuu maalinteossa keskimäärin 3.6 kertaa kun vierasjoukkue Rangers jää 2.4 osumaan. Todennäköisimmin verkkoja heiluttelee tietenkin Patrik Laine, joka osuu 46.1 % todennäköisyydellä. Rangersilta maaleja iskevät todennäköisimmin Mika Zibanejad ja Rick Nash, joiden osumaprosentti on hieman alle 30.

Accuscoren pelivalinnat:

Winnipeg on simulaatioissa ylivoimainen suosikki ja Rangersin odotetaan jäävän täysin telineisiin. Parhaat vetokohteet löytyvätkin Jetsin kelkasta.

– Ottelun voittaja, 1×2: Winnipeg Jets – kerroinraja 1.64
– Ottelun voittaja, ML: Winnipeg Jets – kerroinraja 1.42
– Yli 6.5 maalia – kerroinraja 2.40
– Winnipeg Jets yli 3.5 maalia – kerroinraja 1.99

Pelaajavedot:

  • Tekee maalin: Patrik Laine, kerroinraja 2.17

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut