NHL-vihjeet: Winnipeg Jets-Florida Panthers ja osa 2!

NHL-vihjeet: Winnipeg Jets-Florida Panthers ja osa 2!

Eiliset NHL-vihjeet osuivat nätisti maaliin, joten tänään lähdetään samalla kaavalla hakemaan osumaan. Alta pelivalinta ja perustelut katseluun!

NHL-vihjeet:

Winnipeg Jets – Florida Panthers

Joukkueet kohtasivat eilen Helsingissä ja Jets nappasi Patrik Laineen johdolla 4-2-voiton. Florida oli kohtuullisen pirteä, mutta itseluottamuksen puute ja typerät jäähyt ratkaisivat kamppailun. Panthersilla alkaakin olemaan melkoinen tuska, sillä tuloksia pitäisi tulla, mutta tehot ovat täysin Aleksander Barkovin ketjun harteilla. Sen sijaan Jets myllää huomattavasti isommalla joukolla ja Laineen hattutemppu avasi myös varmasti suomalaisen henkiset lukot.

Joukkueiden itseluottamuksessa onkin valtaisa ero ja se ei voi olla näkymättä perjantaina kaukalossa, kun panoksena on jälleen kaksi sarjapistettä. Illan ottelussa Jetsillä on myös peluutusetu, joten Barkovin ketjua ei tulla näkemään enää, niin usein Jets-tähtiä vastaan. Tällä voi jopa olla yllättävän suuret vaikutukset ottelutapahtumiin. Jetsistä saa jälleen sellaista kerrointa, että lyödään sitä lapulle.

NHL-KERTOIMET!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut