NHL-vihjeet: Washington Capitals – Buffalo Sabres | Su 24.1. klo 22:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Sunnuntaille lyödään eetteriin NHL-vihjeet, sillä onhan illalle luvassa useampi Prime Time -matsi! Me keskitymme otteluun Washington Capitals – Buffalo Sabres.

Washingtonillahan on se mielenkiintoinen tilanne, että venäläispelurit ovat sivussa koronasäännösten rikkomisen vuoksi. Ovechkinin, Kuznetsovin ja kumppaneiden poissaolo ei kuitenkaan perjantaina häirinnyt erityisen paljon, sillä kaatoihan joukkue Buffalon voittolaukausten jälkeen 4-3.

Faktahan on se, että Buffalon miehistö on poistunut tämän kauden viidestä pelaamastaan ottelusta neljä kertaa hävinneenä osapuolena, joten eipä Capitalsin venymistä minään ihmeenä voida pitää.

Washingtonin ML-kerroin on tänään sitä luokkaa, että se napataan lapulle – ihan vain sillä perustein, että laatua löytyy myös venäläisten poissaolojen myötä, ja onhan Buffalo Sabres kaikkinensa aika surullinen nippu.

Mainos alkaa

TÄSTÄ COOLBETILLE!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!