NHL-vihjeet: Vegas Golden Knights – Florida Panthers | 6.6. klo 03:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat toisesta Stanley Cupin finaalista, jossa Vegas Golden Knights isännöi toistamiseen Florida Panthersia.

Vegas Golden Knights – Florida Panthers

Vegas vei ansaitusti ensimmäisen finaalin nimiinsä numeroin 5-2. Floridalla riittääkin parannettavaa, sillä avausfinaalissa lataus meni yli ja se osui omille nilkoille. Vegas pelasi ihailtavalla tavalla ja varsinkin joukkueen maalivahdin Adin Hillin kantti kesti loistavasti. Mies veikin maalivahtien taiston nimiinsä Sergei Bobrovskya vastaan.

Vegasin etulyöntiasema kotikaukalossa on melko selvä, sillä kotiyleisö antaa upeasti virtaa ja paketti pysyy kasassa. Varsinkin joukkueen puolustus on selvästi Floridan vastaavaa edellä, joten sen päälle on hyvä rakentaa.

Lähdetäänkin siitä, että Vegas hoitaa myös toisen pelin nimiinsä, joten sarja siirtyy Floridaan voitoin 2-0. Esimerkiksi Coolbetilla Vegasille on tarjolla kerroin 2.22.