NHL-vihjeet: Vegas – Colorado | 14.4. klo 22:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat sunnuntain herkullisesta Prime Time -pelistä, jossa Vegas saa vastaansa Coloradon. Tässä pelivalinnat otteluun!

Vegas – Colorado

Colorado sai karmean selkäsaunan lauantaina, kun se kärsi 0-7-tappion Winnipeg Jetsille. Samalla varmistui se, että joukkue kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella juuri Winnipeg Jetsin. Sen sijaan Vegasilla riittää vielä pelattavaa, koska tällä hetkellä se olisi saamassa vastaansa Dallas Starsin. Hallitseva mestari haluaa varmasti välttää Dallasin avauskierroksella, joten voittoja tarvitaan jäljellä olevista otteluista.

Vegas on saanut sairastuvalta pelaajia takaisin, joten tilanne alkaa siltä osin näyttämään hyvältä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä se murskasi Minnesotan 7-2.

Mainos alkaa:

Kun Vegasilla on enemmän pelattavaa ja vähän paremmin paketti kasassa, niin lähdetään hakemaan vedot sitä kautta maaliin. Esimerkiksi Coolbetilla saa Vegasin voitosta kertoimeksi 2.42, joka pistetään lapulle.