NHL-vihjeet: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers | 3.5. klo 02:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Toronto Maple Leafsin ja Florida Panthersin välisestä ottelusta, jossa aloitetaan taistelu paikasta konferenssifinaaliin.

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers

Toronto kukisti viimein valtavan mörkönsä, kun joukkue voitti NHL:n pudotuspeleissä ottelusarjan. Se tuli vieläpä viime vuosien dynastiaa Tampa Bay Lightningia vastaan, joten joukkueessa on varmasti huikea fiilis. Samanlainen fiilis vallitsee varmasti Floridan kopissa, kun seura kaatoi historiallisen runkosarjan pelanneen Boston Bruinsin voitoin 4-3.

Nyt haaste on yhtä valtava, jos ei jopa kovempi. Jos Bostonin kärkipelaajat olivat hieman rikki ja peli sakkasi tärkeimmällä hetkellä, niin Torontolla nämä asiat ovat paremmissa kantimissa. Florida on valtaisa altavastaaja, sillä onhan pelaamisessa edelleen parannettavaa ja varsinkin Aleksander Barkov ei ole odotetulla tasolla.

Mainos alkaa:

Toronton kiekkohuumaa ei sovi aliarvioida, koska nyt joukkue saattaa vapautua oikein huolella, kun se yksi sarja on voitettuna. Lähdetään liikkeelle siitä, että Toronto lyö heti kotikaukalossa kaapin paikan vierasjoukkueelle.

Esimerkiksi Coolbetilla saa Toronton voitosta kertoimeksi 2,02 ja se kelpaa lapulle.