NHL-vihjeet: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers | 5.5. klo 02:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Toronto Maple Leafsin ja Florida Panthersin välisestä ottelusta, jossa vierasjoukkue yrittää toistaa yllätyksen.

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers

Florida Panthers ryösti välittömästi kotiedun, kun joukkue kaatoi Toronton vieraissa 4-2. Nyt toisessa ottelussa onkin melkoisen panokset jo, sillä Toronto ei missään nimessä saisi hävitä molempia kotiotteluita ottelusarjan alkuun.

Toronto lähti selvänä suosikkina ottelusarjaan, mutta nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen. Materiaalinsa puolesta Maple Leafs on parempi nippu, mutta joukkueen pitää saada kuriin Matthew Tkachukin johtama ketju.

Mainos alkaa:

Jos supertähdet isäntien puolelta heräävät, niin Floridan pitäisi kaatua toisessa ottelussa. Varsinkin Floridan heikkoon puolustukseen on pystyttävä iskemään paremmin, sillä sieltä löytyy runsaasti heikkouksia.

Lähdetään siitä liikkeelle, että Toronto naulaa ottelusarjan tasoihin. Esimerkiksi Coolbetilla Toronton voitosta saa kertoimeksi 1.91.