NHL-vihjeet: Tampa Bay Lightning – Dallas Stars | Klo 02:30

Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä alkavaan Stanley Cupin finaaliin. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta!

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars

Dallas Stars eteni vastoin kaikkia tilastoja finaaleihin, kun se kaatoi Vegas Golden Knightsin voitoin 4-1. Dallas ei ollut todellakaan kaukalossa aina se paras joukkue, mutta tehokkaampi kylläkin. Se on kuitenkin varmaa, että tuo peli ei tule kantamaan enää finaaleissa, jossa vastaan asettuu junan lailla puksuttava Tampa Bay Lightning.

Tampa Bay voidaan nostaa mestarisuosikiksi, mutta joukkueessa taatusti tiedetään jo heti ensimmäisen pelin merkitys. Dallas on ollut sitkeä joukkue pudotuspeleissä ja sen saumat lepäävätkin hyvässä alussa ottelusarjaan.

Mikäli Stars haluaa nousta mestariksi, niin maalivahtipelin on oltava edelleen mestarillisella tasolla. Se on varmaa, että vastustaja tulee taatusti saamaan enemmän vetoja otteluissa.

Mainos alkaa

Kaikki mittarit osoittavat Tampa Bayn voittoa, joten se lähteekin lapulle, kun Coolbet lyö pöytään markkinoiden korkeimman kertoimen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!