NHL-vihjeet: Tampa Bay ja Columbus jatkavat ottelusarjaansa monsteriottelun jälkeen!

KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko pallomeri

Ensimmäisen kierroksen NHL-vihjeet saatiin voittoisasti maaliin, kun Carolina teki vaadittavat maalit Bostonin reppuun. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun samojen joukkueiden kera!

Tampa Bay – Columbus & Boston-Carolina

Sekä Columbus että Carolina kärsivät avausotteluissa tappiot jatkoajalla.

Saimme kuitenkin nähdä, ettei ottelusarjoista suinkaan ole muodostumassa Tampalle tai Bostonille mitään läpihuutojuttuja.

Joonas Korpisalon huippuvire Columbuksen tolppien välissä on jo nähty, ja Sebastian Ahon sekä Teuvo Teräväisen show’n odottelemme alkavaksi hetkenä minä hyvänsä.

Mainos alkaa

Varmaa on se, että Tampa Bayn ja Columbuksen välisessä koitoksessa kentällä nähdään väsyneitä miehiä, sillä edellispäivän ottelu ei voi olla tuntumatta jaloissa.

On vaikeaa kuitenkin lähteä arvioimaan, nähdäänkö ottelussa tästä johtuen iso kasa maaleja, vai lepsuja ja väsyneitä suorituksia, jotka johtavat vähämaaliseen kamppailuun. Pysytäänkin tällä kertaa siis erossa maalimääristä.

Tuskinpa Columbus on katkerasta tappiostaan huolimatta antamassa tuumaakaan periksi, joten Columbus +1,5 kuulostaa kertoimeensa nähden varsin hyvältä valinnalta. Tarkoittaahan se sitä, että Sinitakit saavat jopa hävitä yhdellä maalilla ja veto osuu silti.

Tupla täydennetään täysin samalla valinnalla toisesta ottelusta, eli otamme peleille Carolina +1,5.

COOLBETIN KERTOIMIIN!