NHL-vihjeet: Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets | Klo 19:00

Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko pallomeri

Tampa Bay Lightning ja Columbus Blue Jackets nappaavat huomion, kun päivän NHL-vihjeet lyödään tiskiin. Ottelu alkaa jo kello 19:00!

Tampa Bay – Columbus (voitot 3-1):

Columbus on ajettu selkä seinää vasten NHL-pudotuspelien avauskierroksella, sillä Tampalla on peräti kolme ”ottelupalloa”. Tänään joukkueet iskevät yhteen Prime Timessä.

Tampa operoi laadukkaammalla nipulla, ja se on näkynyt juuri siinä määrin, että kaksi viimeistä ottelua ovat päättyneet joukkueen niukkoihin voittoihin. Columbuksen ongelmana on, että siltä nämä tähdet – joita usein ratkaisupelaajiksikin nousee – puuttuvat lähes kokonaan.

Ottelusarjan tasoittaminen voittoihin 2-2 olisi ollut ensiarvoisen tärkeää, mutta siihen Columbus ei kyennyt. Tampan supertähdet ovat valmiita laittamaan ottelusarjan poikki. Tampa etenee jatkoon voitoin 4-1.

Mainos alkaa

Lapulle siis Tampan voitto – palauttaahan se rahat lähes kaksinkertaisena.

 

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!