NHL-vihjeet: Philadelphia ja Chicago taistelevat pisteistä Prahassa

NHL-vihjeet: Philadelphia ja Chicago taistelevat pisteistä Prahassa

NHL-vihjeet tulevat illan Prime Time -ottelusta, joka pelataan poikkeuksellisesti Prahassa. Tässä perustelut ja pelivalinta kamppailuun!

NHL-vihjeet:

Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks

Perjantai tarjoilee Prime Time -kiekkoa, kun Philadelphia ja Chicago kohtaavat Prahassa. Vaikka ottelu pelataan Tshekissä, niin tarjolla on tärkeitä sarjapisteitä, joten kaukalossa on luvassa varmasti kunnon vääntö. Nyt kummallakaan joukkueella ei ole kotietua, joten se tasaa lähtökohtia selvästi.

Viime kaudella valmentajaa vaihtanut Chicago on ajautunut kauas menestyksekkäistä vuosista, joten näytettävää riittää tällä kaudella. Päävalmentaja Jeremy Colliton ei saanut vielä ihmeitä aikaan keskeneräisellä kaudella, mutta nyt kuvioita on saatu ajaa sisälle, joten tuloksiakin sopii odottaa. Kokoonpanosta löytyy tutut tähtinimet, sillä hyökkäystä johtavat Patrick Kane ja Jonathan Toews, kun taas puolustuksessa luutii Duncan Keith ja Brent Seabrook. Yksi viime kausien ongelmakohdista on ollut maalivahtiosasto, sillä Corey Crawford on kärsinyt pahoista loukkaantumisista eikä korvaajat ole vakuuttaneet. Tätä osastoa paikattiin kesällä Robin Lehnerillä, joka nousi viime kaudella sarjan parhaimpien veskareiden joukkoon.

Philadelphialla on hieman samankaltainen tilanne kuin Chicagolla. Menestystä ei ole juurikaan viime kausina tullut, mutta joukkueen tähtipelaajat ovat edelleen tuttuja vuosien varrelta. Kesän isoin hankinta oli Kevin Hayes, joka sai välittömästi käteen hurjan sopimuksen. Nyt olisi aika todistaa olevansa miljoonien arvoinen.

Materiaali onkin aika lailla tasoissa, joten on vaikea antaa siitä kummallekaan etua.

Kertoimien valossa Philadelphia on asetettu suosikiksi, joten ilman muuta pelejä kannattaa lähteä miettimään Chicagon kautta, sillä puolueettomalla areenalla pelattava ottelu ei tarjoa Flyersille kotietua. Mikäli Toews ja Kane ovat nälkäisellä jalalla liikenteessä, niin Blackhawksilla on ehdottomasti saumat voittoon.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut