NHL-vihjeet: Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres | 11.4. klo 21:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat sunnuntai-illan Prime Time -ottelusta, jossa Philadelphia Flyers yrittää pysyä mukana pudotuspelitaistelussa.

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres

Philadelphian tilanne on tukala, sillä perättäisiä voittoja olisi pystyttävä raapimaan monen monta, jotta joukkue pääsisi nousemaan Boston Bruinsin kantaan ja kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Eilinen Boston-voitto antoi jälleen hieman toivoa paremmasta ja nyt tarjolla olisi ehkä helpoimmat pisteet koko sarjassa.

Vastaan asettuu Buffalo Sabres, joka on aloittanut joukkueensa tyhjentämisen ja varausvuorojen haalimisen. Buffalo nöyryytti edellisessä keskinäisessä Philadelphiaa 6-1, mutta on vaikea nähdä Flyersin enää sukeltavan, koska panokset ovat heidän puolellaan todella valtavat.

Mainos alkaa

Flyers on muutenkin saanut hieman parempaa otetta tekemiseensä, joten ainoastaan kotivoitto voi olla lähtökohtana sunnuntaina.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!