NHL-vihjeet: Penguins kohtaa Blue Jacketsin neljän pisteen ottelussa!

NHL-vihjeet: Penguins kohtaa Blue Jacketsin neljän pisteen ottelussa!

NHL-vihjeet ovat tänään Pittsburgh Penguinsin ja Columbus Blue Jacketsin välisen kamppailun parissa. Ottelu pelataan tulevana yönä Suomen aikaa klo 02.00 ja kyseessä on playoffien kannalta todella merkittävä ottelu.

NHL-vihjeet: Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets

Valinta: Pittsburgh Penguings ML (1.77) @Coolbet

Pittsburgh Penguins ja Columbus Blue Jackets majailevat kumpikin aivan playoff-viivan tuntumassa, kun otteluita on molemmilla pelattuna 66 kappaletta. Pittsburgh voisi tämän voittamalla karata jo 81 pisteeseen, kun taas Columbukselle voitto merkitsisi tilien tasaamista niin Pensin kuin myös Montreal Canadiensin kanssa. Panokset ovat siis kohdillaan ja tässä on kyseessä ennen kaikkea 4 pisteen ottelu.

Etulyöntiasema on kotijoukkueen puolella

Kotipelaamisesta puheenollen kumpikin joukkue on hämmästyttävällä tavalla parempi vieraissa kuin kotona. Kyseessä on luultavasti sattumasta johtuva poikkeama, joten pidän arvioissani kiinni Pensin kotiedusta. Liigasta riippumatta kotijoukkueen eduksi voi arvioida noin 5%.

Kun tarkastellaan virettä, on lyhyen aikavälin vireessä etu Pensilla, kun taas hieman pidemmällä tarkasteluvälillä Pens on ollut kehnompi. Nykyformi on kuitenki selvästi Pensille laskettava etu. Uskon, että jossain kohti Columbuksen hankinnat hitsautunevat yhteen ja voittoja alkaa tippua, mutta vielä siitä ei ole saatu riittävästi osviittaa.

Erikoistilanteet ratkaisevassa roolissa

Kun tarkastellaan joukkueiden erikoistailanne-pelaamista, on Pens ylivoimalla selvästi edellä Columbusta, joten myös tästä kohdasta saamme Pensille edun aikaan. Alivoimapelaaminen on kuitenkin päin vastoin, joten siitä pieni naksahdus taas Columbuksen suuntaan. Onkin mielenkiintoista nähdä miten liigan kärkiporukat suhteutuvat toisiinsa, kun Pens pääsee ylivoimalle.

Kertoimet ovat lopulta melko linjassa, mutta ML-kertoimelle tarjottu 1.77 kelpaa Pensin voitosta peleille. Arvioin Pensin lopullisen voiton 60% todennäköisyydellä. Näin ollen NHL-vihjeet ovat tämän yön kohtaamisessa kotijoukkueen kelkassa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut