NHL-vihjeet: Patrik Laine -erikoiskohteita kupongille

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Patrik Laineen debyyttiotteluun, josta otetaan lapulle suomalaishyökkääjälle tarjottavia erikoiskohteita.

Columbus Blue Jackets – Dallas Stars

Columbuksen ensi yön ottelu on Suomessa äärimmäisen seurattu kamppailu, sillä Patrik Laine tekee debyytin ottelussa. Laine saa heti isoa tonttia, sillä maalitykki pääsee pelaamaan kärkijätkien kanssa, minkä lisäksi paikka löytyy tietysti ykkösylivoimasta.

Nyt tarjolla on sitä roolia, jota suomalainen janosi Winnipegistä. Ylivoima-aikaa on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi ja varmasti paikkoja siunaantuu. Tulosta on kuitenkin myös tultava, sillä Columbuksen päävalmentaja John Tortorella ei katsele lepsuilua yhtään.

Laine on ollut uransa aikana kovissa paikoissa parhaimmillaan, joten myös Columbus-debyytistä on odotettavissa ikimuistoista. Nämä kaikki seikat huomioiden Coolbetin tarjoama 4.00 kerroin Laineen ylivoimamaalista kelpaa hakuna lapulle.

Mainos alkaa

Myös kohde Patrik Laine yli 3,5 laukausta maalia kohti on loistava kohde.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!