NHL-vihjeet: Florida Panthers vs. Minnesota Wild

NHL-vihjeet: Florida Panthers vs. Minnesota Wild

NHL-vihjeet tarttuvat tulevalta yöltä Floridan ja Minnesotan välisen kohtaamiseen, jossa molemmat joukkueet ovat back-to-back tilanteessa.

NHL-vihjeet: Florida Panthers – Minnesota Wild

Valinta: Minnesota Wild ML (1.87)

Florida Panthers on tämän kauden osalta jo melko tekemättömässä paikassa playoffien osalta, kun taas Wild on roikkunut tiukasti playoff-paikassa kiinni ja pitää tällä hetkellä 8. seedin tonttia itsellään. Molemmilla oli edellisenä päivänä peli, joten tulevana yönä on mielenkiintoinen back-to-back asetelma.

Maalintekoa ja laukauksia vailla tulosta – ja päin vastoin

Panthers on kauden aikana ollut Top 10 -maaleja tekevä joukkue, kun taas Wildin osalta maalinteko on liigan Bottom 10 -tasolla. Päästettyjen osalta Florida on liigan 3. huonoin ja Wild puolestaan Top 10 -joukkue. Voidaan siis todeta Wildin pelaavan vähämaalisempia matseja kuin mitä Panthersilta nähdään. Panthers myös laukoo todella paljon enemmän kuin Wild, mutta tulosta ei samalla tavalla voittosarakkeeseen ole syntynyt. Tässä kohtaavatkin siis kaksi melko erilaista joukkuetta näihin tilastoihin peilaten.

Viretilassa merkittävä ero

Minnesota tulee otteluun erittäin maukkaan 3-0 voiton jälkeen, kun joukkue onnistui tyrmäämään liigan kärkijoukkue Tampa Bay Lightningin upealla suorituksella. Erityisesti Jason Zucker loisti ottelun tähtenä tehden lopulta puhtaan hattrickin ottelussa. Floridan puolella taasen edellinen ottelu oli 6. perättäinen tappio, tällä kertaa Boston Bruinsille lukemin 4-3. Myös pidemmän aikavälin tarkastelulla Wild on paremmassa formissa kuin Panthers. Tästä siis etu Wildille.

Kotietu vai vierasetu

Eilisissä vihjeissä pidimme kiinni Pensin kotiedusta arvioin pohjana, vaikka statsit osoittivat toisaalle. Tänään naksutamme lievästi Panthersin kotiedusta pois ja tuomme vieraspelaamisen todella pieneksi merkitsijäksi, sillä Wild on ollut tällä kaudella peräti 3. paras vierasjoukkue omassa konferenssissa Panthersin kyykätessä kotonaan turhankin toistuvasti. Lopulta kotipelaamisesta Panthers saa siis vain pienen edun itselleen.

Lopullinen arvio

Ottelussa on lievää Wildin etua tunnistettavissa. Erityisesti Wildia on hyvä pelata sen takia, että joukkue on kiekon riistojen / kiekon menetyksien osalta NHL:n paras, kun taas Panthers ei tällä osastolla kunnostaudu lainkaan. Wild saa siis tästä viretilansa ja oman pään pelaamisen lisäksi edun itselleen. Arvioin Wildin lopullisen voiton todennäköisyydeksi 55%, joka kelpaa niukasti peleille 1.87 kertoimella Coolbetilta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut