NHL-vihjeet: Ottawa Senators – Colorado Avalanche | 17.1. klo 02:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat tiistain ja keskiviikon välisen yön kierrokselta, jossa Ottawa Senators isännöi Colorado Avalanchea. Tässä pelivalinta!

Ottawa – Colorado

Ottawan viiden ottelun tappioputki katkesi viime matsissa, mutta tilanne on lohduton ja kausi on ohi jo ennen helmikuuta. Coloradon otteet ovat ailahdelleet ja myös loukkaantumiset ovat kiusanneet. Tästä huolimatta tiimi takoo supertähtiensä ansiosta tasaisesti pisteitä tilille, joten mitään ongelmia ei pudotuspeleihin selviämisen kanssa ole.

Tasoero joukkueiden välillä on selvä, joten Coloradon pitäisi vieraskaukalossakin pystyä voittoon. Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Cale Makar takaavat sen, että pelistä toiseen tulosta tulee. Jos puolustuspelaaminen on kunnossa, niin Colorado hakee voiton vieraista.

Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan Coloradon voitosta kertoimeksi 2.40. Myös ML-voitto 1.88 on mainio kerroin tulevalle yölle. Näistä onkin hyvä tehdä valintaa vetokupongille.