NHL-vihjeet: NY Rangers – New Jersey Devils | 4.4. klo 02:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat mielenkiintoisesta paikallisottelusta, kun Madison Square Gardenissa kohtaavat New York Rangers ja New Jersey Devils.

New York Rangers – New Jersey Devils

New York Rangers on kiistatta yksi niistä seuroista, joilla on mahdollisuudet mennä päätyyn asti tällä kaudella. Sen sijaan New Jerseyn kausi tulee todennäköisesti päättymään runkosarjaan, sillä edes valmentajan vaihdos ei herättänyt joukkuetta pelaamaan. Rangers on vienyt kolme edellistä keskinäistä nimiinsä, joten valtikka on tiukasti Manhattanilla.

NY Rangers on tietysti kotikaukalossa suosikki voittajaksi, sillä materiaali- ja motivaatioedun lisäksi myös kotietu on joukkueen puolella. New Jerseyn riveissä varmaan odotellaan jo kauden päättymistä ja enää tarjolla on kiusaajan rooli. Isännät puolestaan taistelevat vielä konferenssin voitosta sekä koko NHL:n runkosarjan voitosta, mikä tarjoaisi kotiedun loppuun asti.

Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan New York Rangersin voitosta kertoimeksi 1.90, joka kelpaa lapulle.