NHL-vihjeet: New York Rangers – Carolina Hurricanes | 5.5. klo 23:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat pudotuspeleistä, jossa New York Rangers ja Carolina Hurricanes käynnistyvät toisen kierroksen ottelusarjansa.

New York Rangers – Carolina Hurricanes

NY Rangers eteni vaivattomasti jatkoon, kun Washington Capitals kaatui 4-0. Carolina joutui tiukemmille, mutta siltä huolimatta ottelusarja New York Islandersia vastaan päättyi voitoin 4-1.

Carolinalla oli yllättäviä ongelmia pelinsä kanssa ensimmäisellä kierroksella, sillä meno ei ollut aivan odotetun lennokasta. Nyt vastaan tulee sitten todella iso mittari, joten Carolinan pitää parantaa peliään. Myös Rangersin pitää saada parannettua 5v5-peliään, sillä ylivoima on ajoittain kannatellut totaalisesti pelaamistaan.

Mainos alkaa:

Lähtäkohdat ovat erittäin tasaiset, joten sen suhteen tilanne voi kääntyä kumpaan suuntaan vaan. NY Rangers saa sunnuntaina puolelleen kotiedun myötä viimeisen vaihto-oikeuden, joka voi olla tärkeä tekijä tuloksen kannalta. Esimerkiksi Coolbetilla isännät ovat hienoinen altavastaaja, joten NY Rangersin ML-voitosta saatava kerroin 1.96 kelpaa lapulle.