NHL-vihjeet: New Jersey – Boston | 16.1. klo 20:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat illan ensimmäisen Prime Time -ottelusta, jossa kohtaavat New Jersey Devils ja Boston Bruins.

Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekon live-vedonlyöntiin!

New Jersey Devils – Boston Bruins

Joukkueet kohtasivat myös kauden avauksessa ja tuolloin Bruins oli vahvempi rankkarikisan päätteeksi 3-2. Boston ei ole aivan yhtä suuri mestarisuosikki tällä kaudella kuin aikaisempina kausina, mutta tästä huolimatta rosteri on täysin eri luokkaa kuin New Jersey Devilsillä. Isänniltä puuttuu vielä pari tärkeää palasta, joten se heikentää entisestään iskukykyä.

Boston jyllää koneen lailla eikä taso heittele hirveästi illasta toiseen. Sen sijaan Devils on aina hieman arvoitus, mitä on tulossa. Näillä aspekteilla laitetaan lapulle Bostonin voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!