NHL-vihjeet: Minnesota Wild – Vegas Golden Knights | 21.5. klo 04:30

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat torstain ja perjantain välisenä yönä pelattavasta Minnesotan ja Vegasin välisestä kohtaamisesta.

Lätkän MM-kisat – osallistu veikkauskilpailuun ja voita 500 €!

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights

Joukkueiden välinen ottelusarja on mielenkiintoisessa tilanteessa 1-1. Minnesota onnistui siis ryöstämään kotiedun itselleen, mutta Vegas on silti hienoinen suosikki ottelusarjan voittajaksi. Se kuitenkin vaatii voiton melkein ainakin toisesta vierasottelusta, sillä 3-1-tappioasema voisi olla liian vaikea pala.

Vegas on yksi mestarisuosikeista, mutta Minnesota on laittanut oikein huolella kapuloita rattaisiin. Tiivis pelitahti kuitenkin suosii Vegasia, joka on niskanpäällä otteluissa. Minnesotalla ei ole varaa herpaantumisiin lainkaan, tai muuten omissa kolisee.

Luotetaan siihen, että isot pojat ovat isoja myös vieraskaukalossa ja laitetaan lapulle Vegasin voitto mainiolla kertoimella 2.35.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!