NHL-vihjeet: Perjantai tarjoilee lukuisia Prime Time -otteluita

NHL-vihjeet: Perjantai tarjoilee lukuisia Prime Time -otteluita

Tänään riittää pelattavaa, sillä kiitospäivän kunniaksi ohjelmassa on upea NHL-kierros. Tässä perustelut ja NHL-vihjeet perjantai-illalle.

NHL-vihjeet:

Minnesota Wild – Winnipeg Jets

Minnesotan ja Winnipegin kohtaamisessa riittää mielenkiintoa, sillä molemmissa joukkueissa nähdään suomalaistähtiä. Myös panokset ovat kovat, sillä kumpikin joukkue on samassa divisioonassa, joten pisteet ovat normaalia arvokkaammat. Jetsillä on alla 6-4-tappio Calgarylle, kun taas Wild kaatoi Ottawan numeroin 6-4. Kummankin peleissä on nähty tällä kaudella 5,8 maalia ottelua kohden, joten verkot ovat heiluneet ahkerasti. Jetsin hyökkäysvoima on vielä ehkä astetta kovempi, joten Jetsin yli 2,5 maalia mahtuu lapulle.

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers

Edmontonin valmentajan vaihto toi tulosta heti ensimmäisessä ottelussa, kun Oilers kaatoi vieraissa San Josen numeroin 3-4. Anaheimilla on pahoja loukkaantumishuolia ja se on näkynyt viime aikoina esityksissä. Varsinkin puolustuspää on todella heiveröinen, joten Connor McDavidilla ja kumppaneilla on mahdollisuus tehdä isosti tuhoja. Näin ollen Oilersin yli 2,5 maalia vaikuttaa melko hyvältä pelivalinnalta.

10€ RISKITÖN VETO!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut