NHL-vihjeet: Kaapo Kakko suosikki 1. varaukseksi – nyt lyödään vastavirtaan

NHL-vihjeet: Kaapo Kakko suosikki 1. varaukseksi – nyt lyödään vastavirtaan

Coolbetin papereissa Kaapo Kakko on noussut todennäköisimmäksi 1. varaukseksi. NHL-vihjeet löytyvätkin tällä kertaa NHL Draftin puolelta.

NHL-vihjeet:

Coolbet avasi kertoimet ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden 1. varauksesta. Vedonlyöntiyhtiön papereissa Kaapo Kakko on jo todennäköisempi vaihtoehto ykkösvaraukseksi. Nimittäin Kakon kerroin tuohon on 1.82, kun taas Jack Hughesilla on 1.88.

Meidän papereissa on kuitenkin todella epätodennäköistä, että Kakko huudettaisiin ensimmäisenä, vaikka superlupaus on esiintynyt MM-kisoissa huomattavasti paremmin kuin Hughesin. New Jersey on kuitenkin jo varmasti tehnyt päätöksensä ja onkin kummallista, mikäli yksi MM-turnaus saisi tuon vaihdoksen tehtyä. Hughes on ollut koko vuoden kaikissa veikkauksissa ykkösratsu ja täytyy muistaa, että myös jenkkihyökkääjä on superlupaava pelaaja, vaikka MM-kisoissa on ollut vaikeaa.

Näin ollen Hughesin jopa jättimäiseen 1.88 kertoimeen on tartuttava, sillä tuon parempaa tarjousta markkina ei tule tarjoamaan.

LÄTKÄKERTOIMIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut