NHL-vihjeet 12.04: Penguins hakee revanssia New Yorkista!

NHL-vihjeet 12.04: Penguins hakee revanssia New Yorkista!

Torstain NHL-vihjeet napattiin komeasti kiinni, kun Capitals voitti kotihallissaan Carolinan 4-2. Perjantaina katseet käännetään Islandersin ja Penguinsin väliseen ottelusarjaan.

NHL-vihjeet 12.04.

New York Islanders – Pittsburgh Penguins

Valinta: Pittsburgh Penguins (2,41)

New York Islanders pelasi hienon runkosarjan Barry Trotzin johdolla. Islandersin menestyksen salaisuus on ollut tähän mennessä ehdottomasti kurinalainen puolustuspeli. Siitä hyvänä todisteena, Islanders päästi runkosarjassa vähiten maaleja.

Vierasjoukkue Penguins haparoin ajoittain runkosarjassa, mutta selvitti tiensä pudotuspeleihin ilman suuria ongelmia.

Penguinsin puolustuspeli ei ehkä vedä vertoja Islandersille, mutta tämän osa-alueen ”tappio” kuitataan hurjalla hyökkäyskalustolla. Crosbyn, Guentzelin, Malkinin ja Kesselin johtama hyökkäysosasto kestää nimittäin vertailun mihin tahansa porukkaan.

Penguins hakee revanssia Nassau Coliseumilta

Islanders oli avausottelun alkuhetkillä selvästi Penguinsia vahvempi, mutta tilanne tasoittui ottelun kuluessa. Penguins vei lopulta laukaukset nimiinsä 33-44, mutta se ei riittänyt voittoon.

Islandersin kannalta huolestuttavaa on se, että tiiviistä puolustuspelistään tunnetulle nipulle iskettiin kolme maalia heti sarjan avausottelussa. Penguinsin leirissä pohditaan puolestaan maalivahtien tilannetta, sillä Islandersin Lehner oli avausottelussa selvästi parempi kuin Penguinsin maalia vartioinut Murray.

Avausottelu näytti, että tästäkin sarjasta on tulossa todella tasainen. Islanders pääsee pelaamaan vielä tänään kotihallissaan, mutta uskon Penguinsin parantavan esitystään tässä ottelussa.

Penguinsin materiaali on edelleen Islandersia laadukkaampi ja kokeneempi – etenkin pudotuspelien tilastoja katsellessa. Penguins onnistui tekemään avausottelussa kolme maalia sarjan vähiten maaleja päästäneelle joukkueelle, joten odotan saman trendin jatkuvan tässäkin ottelussa.

Uskon, että vierasjoukkue lyö tänään sarjan tasoihin. Näin ollen, Penguinsin vierasvoitolle tarjottu 2,41 kerroin otetaan mukaan peleihin Coolbetin pelilistalta.

Coolbetin NHL-kohteisiin!

Stanley Cup Playoffs 2019 -ennakko

Pallomeri.netin veikkaus pudotuspelien kulusta löytyy tällä kertaa Pelipaikoilla-podcastin muodossa. Pääset kuunteleman pudotuspelien ennakon kätevästi TÄÄLTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut