NHL-vihjeet: Philadelphia ja Calgary kohtaavat Prime Time -pelissä

NHL-vihjeet: Philadelphia ja Calgary kohtaavat Prime Time -pelissä

NHL-vihjeet tulevat lauantaina Philadelphia Flyersin ja Calgaryn Flamesin välisestä ottelusta. Lue alta perustelu ja pelivalinnat illan matsiin.

NHL-vihjeet:

Philadelphia Flyers – Calgary Flames

Lauantai-ilta tarjoilee Prime Time -kiekkoa peräti kolmen ottelun voimin. Täällä suurennuslasin alle otetaan Philadelphia-Calgary-ottelu. Vierasjoukkue sukeltaa tällä hetkellä syvissä vesissä eivätkä loukkaantumiset helpota asiaa. Calgary onkin hävinnyt kuusi ottelua putkeen ja näissä otteluissa on syntynyt vain viisi maalia.

Philadelphia sai oman tappioputkensa poikki viime ottelussa, kun Carolina Hurricanes kaatui komeasti vieraskaukalossa numeroin 3-5. Flyers on ollut tällä kaudella kelvollinen kotikaukalossa, koska 10 ottelussa on syntynyt 15 pistettä. Flyersilta löytyy paremmat veskarit sekä kuumemmat yksilöt, joten kotijoukkue tuoksuu vahvasti ilmassa.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut