NHL-vihjeet: Florida ja Winnipeg kohtaavat Helsingissä

NHL-vihjeet: Florida ja Winnipeg kohtaavat Helsingissä

NHL-vihjeet tulevat illan odotettuun kamppailuun, jossa Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat Helsingin Hartwall Arenalla.

NHL-tähdet Helsingissä – pelirahaa suomalaisten jokaisesta tehopisteestä!

NHL-vihjeet:

Florida Panthers – Winnipeg Jets

Floridan alkukausi on sujunut mollivoittoisesti, sillä yhdeksästä ottelusta on irronnut vain seitsemän pistettä. Varsinkin maalivahtipelaaminen on aiheuttanut mietittävää, sillä omissa on kolissut peräti 35 kertaa. Winnipeg on puolestaan voittanut 12 ottelusta seitsemän, joten joukkue on ihan kelvollisessa vireessä. Jetsillä on kuitenkin valtava potentiaali vielä käytössä, sillä muun muassa Patrik Laine ja Nikolaj Ehlers vaeltavat varjojen mailla.

Winnipegin materiaali on kuitenkin niin laadukas, että tehoja löytyy muista ketjuista. Vaikka olosuhteet ottelulle ovat poikkeukselliset, niin Winnipegin voitto tuoksuu ilmassa. Molempien joukkueiden valmistautuminen on varmasti tapissa ja silloin, kun Jets on hereillä niin jälki on rumaa. 2 on pelivalinta tähän peliin.

NHL-KERTOIMET!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut