NHL-vihjeet: Florida Panthers – Vegas Golden Knights | 9.6. klo 03:00

TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat kolmannesta Stanley Cupin finaalista, jossa Florida Panthers on käytännössä pakkovoiton edessä kotiyleisön edessä.

Florida Panthers – Vegas Golden Knights

Vegas oli kotikaukalossa ylivoimainen molemmissa otteluissa, sillä joukkue keskittyi pelaamiseen, kun taas Florida jäähyili ihan urakalla. Vegas pystyi jopa ihmeellisen hyvin pelaamaan kaikki Floridan vahvuudet pois. Panthers näytti ajoittain juniorijoukkueelta, joka höntyili puolelta toiselle ilman mitään päämäärää.

Nyt koko finaalisarja on veden jakajalla, koska Vegasin 3-0-johto ottelusarjassa olisi mestaruuden kannalta ratkaiseva. Florida pystyy varmasti parantamaan kotikaukalossa, mutta riittääkö sekään. Tasoero on ollut niin valtava, joten on pakko kääntyä edelleen vierasjoukkueen puolelle. Kertoimet ovat nyt laittaneet Floridan suosikiksi, joten Vegasin kautta saa hyvää valueta irti.

Esimerkiksi Vegasin ML-voitto antaa Coolbetilla kertoimeksi 2.00, joten sillä lähdetään liikenteeseen.