NHL-vihjeet: Florida Panthers – Vegas Golden Knights | 10.6. klo 03:00

TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat neljännestä finaalista, jossa Florida Panthersilla on mahdollisuus laittaa ottelusarja tasoihin. Tsekkaa pelivihje!

Florida Panthers – Vegas Golden Knights

Vegasilla oli kaikki mahdollisuudet napata kolmas voitto viime pelissä, mutta joukkue päästi voiton käsistään hallinnasta huolimatta. Edelleen pelillisesti Vegas oli vahvempi osapuoli, joten joukkueen ei tarvitse muuttaa mitään pelaamisessaan. Sen sijaan Floridalla riittää mietittävää, koska pelillisesti se on takamatkalla ja loukkaantumiset kiusaavat.

Viime ottelussa riveistä putosi hetkellisesti Brandon Montour sekä Matthew Tkachuk. Kaksikko palasi jäälle, mutta pelikunto oli selvästi rajallinen, joten vammoja luultavasti löytyy ja niiden kanssa on täysin arpaa, miten pelaaminen sujuu jatkossa.

Panthersin materiaali ei kestä lainkaan loukkaantumisia, sillä korvaajia ei yksinkertaisesti ole. Vegas pääsee jatkamaan neljän kentän rummuttamista, joten ei olisikaan suuri ihme, mikäli ottelusarja siirtyi Las Vegasiin tilanteessa 3-1.

Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan Vegasin ML-voitosta kertoimeksi 2.02, joka kelpaa lapulle.