NHL-vihjeet: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning | Klo 19:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat keskiviikkona klo 19:00 alkavasta harjoitusottelusta, jossa kohtaavat Florida Panthers ja Tampa Bay Lightning.

Nappaa 10 € riskitön veto NHL:ään!

Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Joukkueiden lähtökohdat pudotuspeleihin ovat täysin erilaiset, sillä siinä missä Tampa Bay on yksi suurimmista mestarisuosikeista, niin Floridalle jatkopaikka ensimmäiseltä kierrokselta olisi kova saavutus. Yleensä harjoitusottelut ovat hieman läpsyttelyä, mutta nyt tilanne on se, että kummankin joukkueen on otettava kaikki mahdollinen irti ainoasta harjoitusottelusta. Kun joukkueet ovat tosissaan kaukalossa, niin vain Tampa Bayn voittoa voidaan pitää todennäköisenä. Lightning on jokaisella osa-alueella selvästi edellä ja suoritus on niin paljon tasaisempi illasta toiseen.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!