NHL-vihjeet: Florida Panthers – Pittsburgh Penguins | 15.10. klo 02:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Florida Panthersin ja Pittsburgh Penguinsin välisestä ottelusta, jossa luotetaan vahvasti isäntien voimaan.

Florida Panthers – Pittsburgh Penguins

Pittsburghin kausi käynnistyi komealla voitolla Tampa Baysta. Joukkue on kuitenkin pahasti siipirikkoinen, sillä kokoonpanosta puuttuu niin Sidney Crosby, Jevgeni Malkin kuin Jake Guentzelikin. Sen sijaan Florida pääsee aivan parhaalla miehistöllä, joka on tällä kaudella potentiaalinen musta hevonen. Hyviä hankintoja kesän aikana tehnyt Panthers on saanut jo aivan uudenlaiset odotukset harteilleen.

Onneksi nuo harteet ovat vankat, sillä Aleksander Barkov näyttää eteen ja parempaa kapteenia ei voisi löytää. Floridan materiaali on sen verran vahvempi ja pelaaminen oli jo viime kaudella niin pirteää, että oletetaan saman jatkuvan myös kauden alkaessa.

15.10. klo 02:00
Florida PanthersPittsburgh Penguins
Vihje: Florida Panthers
Kerroin: 1.85

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!