NHL-vihjeet: Florida Panthers – Boston Bruins | 29.4. klo 02:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisestä ottelusta, jossa isännät ovat jälleen pakkovoiton edessä.

Florida Panthers – Boston Bruins

Boston sai jo ensimmäisen katkopaikan kotiyleisön edessä, mutta Florida haki yllätysvoiton jatkoajan jälkeen. Tuo peli ratkesi pitkälti maalivahtipeliin, sillä Sergei Bobrovsky piti Floridaa pystyssä, kun taas Bruins-vahti Linus Ullmark.

Boston tuskin enää toista kertaa sortuu vastaavaan, vaan nyt runkosarjan voittanut joukkue laittaa sarjan pakettiin. Tasoero on iso kaukalossa ja Floridalta jo kaksi voittoa on ollut kova saavutus. Nyt valitettavasti Aleksander Barkovin kipparoiman seuran kausi tulee päätökseen.

Mainos alkaa:

Bruinsin viisikkopelaaminen on täysin toisella tasolla, minkä lisäksi varsinkin puolustus on huomattavasti kovempi kuin Floridalla. Tämä tulee pitkässä sarjassa auttamatta esiin, kun myös Bostonin hyökkäys on materiaalin osalta laajempi.

Laitetaan lapulle Boston Bruinsin voittoa, josta esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 1.92.