NHL-vihjeet: Edmonton Oilers – LA Kings | Ma 6.12. klo 03:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Sunnuntain kunniaksi kehiin polkaistaan NHL-vihjeet, jotka tällä kertaa tulevat Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisestä matsista.

Tsekkaa myös: Avausmaali-skaba! – Lähimmäksi veikanneelle 500 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta

NHL-vihjeet: Edmonton – Los Angeles

Oilersin meno on ollut vakuuttavaa – ja varsinkin kotikaukalossa homma on Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin tähdittämänä sujunut jopa loistavasti. Koko kaudelta on nimittäin ehtinyt kertyä vain yksi kotona kärsitty tappio.

Kings puolestaan on hävinnyt viimeisestä kahdeksasta ottelustaan peräti seitsemän.

Maaliodottama sunnuntaiseen otteluun on korkealla, joten yli 5,5 osuman tarjoama kerroin 1,72 on jopa varsin pelattavaa sorttia. Löytyyhän Kingsiltäkin viimeisen neljän ottelun sisältä 2-6- ja 4-5-tappiot sekä 4-2-voitto.

Ykkösvalintamme matsiin on kuitenkin Edmonton Oilersin voitto. Jos puolestaan haluaa vielä hieman korkeampaa kerrointa, on kotijoukkueen yli 3,5 maalia siltä kantilta varsin houkutteleva kohde.

6.12. klo 03:00
Edmonton OilersLA Kings
Vihje: Edmonton
Kerroin: 1,85

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!