NHL-vihjeet: Detroit – Columbus | 11.11. klo 20:00

TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat lauantain Prime Time -ottelusta, jossa Detroit saa vastaansa kauden heikosti aloittaneen Columbuksen.

Detroit – Columbus

Detroitin startti on ollut pirteä, sillä joukkue löytyy konferenssinsa neljänneltä sijalta. Sen sijaan Columbuksen sijoitus samaisessa taulukossa on toiseksi viimeinen, joten se kertoo kaiken siitä, miten joukkueiden kaudet ovat käynnistyneet.

Detroit on joukkueista selvästi ehjempi kokonaisuus, kun taas Columbuksella tuntuu olevan palaset ihan hajallaan. Tämä tulee varmasti näkymään myös itseluottamuksessa, sillä varsinkin vierailijoiden tähtipelaajat ovat olleet Johnny Gaudreaun johdolla unessa.

Kun kyseessä on vieläpä Detroitin kotiottelu, niin lähdetään rakentamaan vetoja isäntien kautta. Esimerkiksi Detroitin voitosta on tarjolla Coolbetilla kerroin 1.94, joka kelpaa lauantai-illalta lapulle.