NHL-vihjeet: Dallas Stars – Vegas Golden Knights | Klo 03:00

KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko pallomeri

NHL-vihjeet tulevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattavasta Dallas Starsin ja Vegas Golden Knightsin välisestä ottelusta.

Dallas Stars – Vegas Golden Knights

Dallasin ja Vegasin välinen ottelusarja on jännittävässä tilanteessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tilanne on se, että Dallas voi edetä 3-1-johtoon tai sitten Vegas tasoittaa voitot 2-2. Tuossa on valtava ero, joten panokset ovat jäätävän kovat.

Vegas on oikeastaan saanut koneensa käyntiin vain yhdessä ottelussa ja Dallas oli täysin voimaton tuossa toisessa ottelussa, joka merkattiin Starsille numeroin 3-0.

Dallasilla on selvästi enemmän kysymysmerkkejä riveissään ja tasaisuus puuttuu. Välillä joukkueen ykköstykit ovat kauheassa lyönnissä, kun taas sitten tulee täydellinen ohipeli. Vegas on varmasti sisuuntunut tappiosta ja tulee lyömään statement-tason esityksen pöytään!

Mainos alkaa

Coolbet tarjoaa Vegasin voitosta maailman korkeimman kertoimen, joten se laitetaan lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!