NHL-vihjeet: Dallas Stars – St. Louis Blues | 13.10. klo 03:00

TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat torstain ja perjantain välisen yön ottelusta, jossa Dallas Stars isännöi St. Louis Bluesia. Tässä pelivalinta otteluun.

NHL on alkanut! Voita uskomaton urheilumatka Milanoon ja Luganoon

Dallas – St. Louis

Dallas on kiistatta oman konferenssinsa kovimpia jengejä, joka voidaan nostaa myös mahdolliseksi mestariksi kaiken mennessä nappiin. St. Louis puolestaan on totaalinen kysymysmerkki. Viime kausi oli todella vaikea, joten ennakolta vaikea veikata tulevaa kautta hirveän tarkasti. Palasia on tietyllä tapaa, mutta sitten toisaalta liian paljon joukkueesta löytyy epävarmuutta tiettyjen pelaajien kohdalla.

Dallasin pääsy pudotuspeleihin on varmaa, sillä sen verran paljon löytyy laatua kokoonpanosta. Varsinkin ykköskorin äijät ovat todella laadukkaita. Puolustuksen liideri on Miro Heiskanen, joka voi tänä vuonna voittaa jopa Norris Trophyn.

Luotetaan siihen, että Stars aloittaa kauden tyylillä ja nappaa voiton kotiyleisön edessä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.79.