NHL-vihjeet: Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs | 30.12. klo 02:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat yön kierrokselta, kun Columbus Blue Jackets isännöi Toronto Maple Leafsia, jolla on heikompi vire meneillään.

Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs

Toronton viime aikojen tappiot ovat tiputtaneet perinteikästä seuraa sarjataulukossa, joten nyt olisi korkea aika tehdä tulosta, kun vastassa on selvästi heikompi Columbus, joka on yksi sarjan huonoimmista joukkueista. Columbus on hävinnyt kotikaukalossa neljä ottelua putkeen. Viimeisin tappio tuli juuri Torontolle, joka haki vajaa viikko sitten pisteet 4-1-voitolla.

Toronto on kaikilla mittareilla parempi joukkue, jolla vieläpä asenne on taatusti kunnossa, koska pisteitä tarvitaan, jotta pudotuspeleihin pääsystä ei tarvitse alkamaan tosissaan vääntämään. Columbuksella on kaiken lisäksi valtavat ongelmat loukkaantumisten kanssa, mikä entisestään kasvattaa joukkueiden välistä kuilua.

Esimerkiksi Coolbetilla Toronton voitosta saa kertoimeksi 1.74, joka kelpaakin pelivalinnaksi.