NHL-vihjeet: Columbus – Tampa Bay | 22.1. klo 02:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat ensi yön Columbus-Tampa Bay -ottelusta, jossa vierasjoukkue yrittää pidentää tappiotonta putkeaan.

Columbus – Tampa Bay

Columbuksen tilanne ei ole kovinkaan mairitteleva. Neljästä pelistä on irronnut vain yksi voitto ja tähän päälle joukkueen ykkössentteri Pierre-Luc Dupois kiukuttelee ja toivoo seuran vaihtoa. Dupois onkin muodostumassa joukkueelle suureksi ongelmaksi, sillä kanadalainen on kaukalossa haluton ja se tulee varmasti tulevaisuudessa vaikuttamaan myös muuhun joukkueeseen.

Tampa Bay on sen sijaan täysin vastakohta, sillä seesteinen nippu sai vihdoin kaipaamansa mestaruuden ja uusi kausi on käynnistynyt kahdella voitolla. Tampa Bayn taso ei tule heittelemään pelien välillä juurikaan, mutta Columbus on totaalinen arvoitus eivätkä pohjanoteeraukset olisivat yllättäviä kauden aikana.

Coolbet tarjoaa Tampa Bayn voitosta kertoimen 1.93 ja se napataan ilman sen suurempia miettimisiä lapulle.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!