Columbus ja Nashville pelaavat tärkeistä pisteistä NHL:ssä

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Columbus Blue Jacketsin ja Nashville Predatorsin välisestä ottelusta, jossa tahmeasti aloittaneet seurat tarvitsevat pisteitä.

Columbus – Nashville

Columbus sai vihdoin kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi viime ottelussa Vancouverin jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Nashville voitti kauden alkuun kaksi ottelua Prahassa, mutta paluu Pohjois-Amerikkaan on sujunut kolmella tappiolla.

Kummallakin riittää huimasti parannettavaa pelaamisessa ja varsinkin puolustuspää on ollut murheenkryyni. Columbuksella itseluottamus nousi taatusti viime ottelun voiton myötä. Myös Johnny Gaudreaun onnistumiset tulivat tärkeään paikkaan, sillä supertähdeltä vaaditaan tehoja myös jatkossa.

Nashville on materiaaliltaan hieman parempi, mutta Columbuksen kotietu painaa vaakakuppia isäntien suuntaan. Aika lailla tasainen ottelu, mutta kertoimissa Nashville on laitettu suosikiksi. Näin ollen paras value on tarjolla kotijoukkueen kautta, joten Columbuksen ML-voitto kelpaa lapulle. Tästä saa esimerkiksi Coolbetilla kertoimeksi 2.13.