NHL-vihjeet: Coloradolla viimeinen hetki tarttua playoff-junaan

NHL-vihjeet: Coloradolla viimeinen hetki tarttua playoff-junaan

Lauantain NHL-kierros starttaa klo 22:00, kun Colorado Avalanche saa vieraakseen Buffalo Sabresin. Tässä NHL-vihjeet iltaan.

NHL-vihjeet:

Colorado – Buffalo

Colorado on neljän pisteen päässä pudotuspeliviivasta, joten panoksia tulevissa otteluissa riittää hurjasti. Sen sijaan Buffalon kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten loppukausi menee enemmän tai vähemmän pelailun merkeissä. Se on näkynyt myös otteissa, sillä voitot ovat kiertäneet joukkueen kaukaa. Varsinkin vieraissa meno on ollut tuskaista, sillä 16 edellistä ottelua ovat tuoneet tilille vain kaksi voittoa.

Coloradon otteet ovat ailahdelleet viime aikoina, mutta kotona pelit ovat sujuneet, sillä viisi edellistä kamppailua ovat tuoneet neljä voittoa. Vaikka isäntien riveistä puuttuu tärkeitä pelaajia, niin tätä peliä Avsilla ei ole varaa vain hävitä. Se tulee varmasti näkymään kaukalossa, joten Coloradoa laitetaan lapulle.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä Avalanchen voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se kelpaa mainiosti peleille.

NHL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut