NHL-vihjeet: Colorado – Detroit | 16.1. klo 22:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat Prime Time -kierrokselta, kun Colorado on totaalisen pakkovoiton edessä. Tässä perustelut pelivalintaan.

Colorado – Detroit

Coloradon pääseminen pudotuspeleihin ei ole mitenkään varmaa, vaan hallitseva mestari joutuu lyömään kaikki peliin loppukauden aikana. Rankoista loukkaantumisista kärsinyt Avs on pikku hiljaa alkanut saamaan tähtiään takaisin, joten siitä pelaamisen ei pitäisi jäädä enää kiinni.

Nyt onkin aika napata täysi pistepotti, kun vieraaksi saapuu käytännössä pudotuspelijunasta tippunut Detroit, joka on ajautunut melkoiseen syöksykierteeseen. Detroit on voittanut 15 edellisestä ottelustaan ainoastaan viisi, joten se kertonee kaiken seuran suunnasta.

Laitetaankin lapulle Coloradon voitto, sillä joukkue ei tule antamaan maanantai-iltana mitään armoa Detroitille kotikaukalossaan. Tästä kohteesta saa kertoimeksi esimerkiksi Coolbetilta 1.83.