NHL-vihjeet: Carolina Hurricanes – NY Rangers | 31.5. klo 03:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

NHL-vihjeet tulevat maanantain ja tiistain välisen yön ottelusta, jossa Carolina ja New York Rangers kohtaavat 7. ottelussa.

Carolina – NY Rangers

Ottelusarja on edennyt toistaiseksi kotijoukkueiden komennossa, sillä kaikki sarjan kuusi ottelua on päättynyt isäntien nimiin. Carolina on muutenkin ollut pudotuspeleissä todellinen kummajainen, sillä se ei ole voittanut vielä ainuttakaan vierasottelua. Sen sijaan Hurricanes on voittanut jokaisen kotiottelun. Mikäli sama tahti jatkuu, niin joukkue etenee konferenssifinaaleihin.

Carolina on joukkueista laadukkaampi, joten jos se pystyy olemaan omalla tasolla, niin jatkopaikka pitäisi irrota. Ainoat uhkakuvat liittyvät maalivahtipeliin sekä erikoistilanteisiin. Antti Raannan otteisiin sarja tulee pitkälti kulminoitumaan, sillä suomalaisveskarilta vaaditaan parempaa suorittamista.

Lähdetään liikkeelle siitä, että Carolina hoitaa homman kotiin ja nappaa voiton. Esimerkiksi Coolbetilta Carolinan varsinaisen peliajan voitosta on tarjolla kertoimeksi 2.18.