NHL-vihjeet: Carolina ja Edmonton kohtaavat Prime Time -ottelussa

NHL-vihjeet: Carolina ja Edmonton kohtaavat Prime Time -ottelussa

NHL tarjoilee sunnuntai-iltaan jälleen Prime Time -kiekkoa, joten tartutaan kiinni yhteen illan herkkupaloista. Tässä NHL-vihjeet Carolina-Edmonton-otteluun.

NHL-vihjeet:

Carolina – Edmonton

Carolina ja Edmonton taistelevat isoista pisteistä sunnuntaina, sillä kumpikin halajaa tiukasti pudostuspeleihin. Kummalla on alla myös iso voitto eiliseltä, joten itseluottamus on kunnossa. Joukkueet ovat kertaalleen kohdanneet tällä kaudella ja tuolloin Carolina nappasi vieraista 6-3-voiton. Nyt Oilers joutuu antamaan hurjasti tasoitusta, sillä kokoonpanosta puuttuvat Connor McDavid, Zack Kassian ja James Neal. Kolmikon puuttuminen ei voi olla näkymättä hyökkäyspäässä, jossa tehot ovat nyt kokonaan Leon Draisaitlin niskassa.

Luotetaan siihen, että Carolina voittaa kotikaukalossa siipirikkoisen Edmontonin ja napataan lapulle kotivoittoa, johon Coolbetilta löytyy markkinoiden korkein kerroin artikkelin kirjoitushetkellä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut