NHL-vihjeet: Valmentajaa vaihtanut Toronto vierailee Arizonan kotiluolassa

NHL-vihjeet: Valmentajaa vaihtanut Toronto vierailee Arizonan kotiluolassa

NHL-vihjeet tulevat ensi yön Arizona-Toronto-ottelusta, jossa riittää poikkeuksellisen paljon mielenkiintoa vierasjoukkueen tilanteen johdosta.

NHL-vihjeet:

Arizona – Toronto

Toronto Maple Leafs lähti kauteen yhtenä mestarisuosikkina, mutta alkukausi on sujunut kaikkea muuta kuin hyvin. Tahmeat otteet maksoivat lopulta myös legendaarisen Mike Babcockin työpaikan, kun uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Sheldon Keefe, jolle pesti on ensimmäinen NHL-seurassa. Keefe on kuitenkin tehnyt hyvää työtä Toronton farmijoukkueessa, mutta nyt ympyrät ovat huomattavasti suuremmat.

Toronton materiaali on sitä tasoa, että pääsy pudotuspeleihin pitäisi olla selviö. Nyt joukkueen on viimeistään herättävä, jotta täydellinen katastrofi vältetään. Babcock tunnettiin äärimmäisen kovasta kurista ja se saattoi myös turhauttaa osan pelaajista. Mikäli Keefe onnistuu vapauttamaan pukukopin ilmapiirin, niin jälki saattaa olla tulevissa otteluissa todella kovaa. Arizona on pelannut upean alkukauden, mutta valmentajavaihdoksesta herätyksen saanut Toronto on materiaaliltaan täysin eri luokan nippu. Kertoimien valossa Arizona on jopa selvä suosikki, joten parhaat pelivalinnat löytyvät Toronton puolelta. ML-voitolla lähdetään ensi yön kierrokselle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut