NHL-vihjeet 11.04: Hurricanes haastajana Capitalsin kimppuun!

NHL-vihjeet 11.04: Hurricanes haastajana Capitalsin kimppuun!

Keskiviikon NHL-vihjeet tulevat Washingtonin ja Carolinan välisestä ottelusta. Capitals lähtee ottelusarjaan suosikin asemasta, mutta suomalaisten tähdittämää Hurricanesia ei ole kuitenkaan syytä aliarvioida.

NHL-vihjeet 14.04.

Washington Capitals – Carolina Hurricanes

Valinta: Washington Capitals (2,17)

Viime kauden mestarijoukkue Capitals on tämän ottelusarjan suosikki, kuten ylempänä ehdittiinkin jo mainita. Capitalsin peliesitykset ovat parantuneet kauden edetessä ja ehkäpä parhaat näytöt on lyöty pöytään juuri sopivasti ennen pudotuspelien alkua.

Vierasjoukkue Hurricanes nousi tällä kaudella useamman kerran otsikoihin voittoon päättyneiden kotiotteluiden ”juhlallisuuksien” ansiosta. Nyt Carolina palaa NHL:n pudotuspeleihin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Hurricanes lähtee haastamaan Capitalsia suomalaisten tähtiensä johdolla.

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen pelasivat hienon runkosarjan ja olivat joukkueensa ylivoimaisesti parhaita pistemiehiä. Mahtavan runkosarjan johdosta, odotukset ovat varmasti korkealla myös yöllä alkavissa pudotuspeleissä.

Onko Capitals liian kova pala Hurricanesille?

Uskon, että Capitals menee tästä sarjasta lopulta jatkoon, mutta ei suoraan neljässä pelissä. Hurricanes on osoittanut iskukykynsä jo kauden aikana, joten Capitalsilla ei ole varaa löysäilyyn.

Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa, mutta kyllähän 51 maalia runkosarjassa iskenyt Alexander Ovechkin tuo tällä osa-alueella pienen edun Capitalsille.

Myös puolustus ja maalivahtipeli vaikuttaa lähtökohtaisesti aika tasaiselta, mutta viime kaudella mestaruuden torjunut Braden Holtby menee lopulta Petr Mrazekin edelle.

Carolina haastaa tässä sarjassa Capitalsin, mutta Washingtonin materiaali sekä kokemus pudotuspeleistä kääntää sarjan lopulta Capitalsille. Capitals on voittanut kaikki tämän kauden ottelut Carolinaa vastaan, joten uskon että tämä kova putki jatkuu ja sarja alkaa kotivoitolla.

Capitalsin kotivoitolle tarjottu 2,17 kerroin kuulostaa sen verran hyvältä tarjoukselta, että kerroin otetaan mukaan peleihin Coolbetin pelilistalta.

Coolbetin NHL-kohteisiin!

Stanley Cup Playoffs 2019 -ennakko

Pallomeri.netin veikkaus pudotuspelien kulusta löytyy tällä kertaa Pelipaikoilla-podcastin muodossa. Pääset kuunteleman pudotuspelien ennakon kätevästi TÄÄLTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut