NHL varmisti: Winnipeg ja Florida kohtaavat Helsingissä – liput myyntiin ensi viikolla

NHL varmisti: Winnipeg ja Florida kohtaavat Helsingissä – liput myyntiin ensi viikolla

NHL ilmoitti tiistaina kauan odotetun uutisen, sillä Winnipeg ja Florida pelaavat marraskuun alussa kaksi ottelua Helsingissä. Liput tulevat myyntiin maanantaina.

Winnipeg Jets ja Florida Panthers tulevat pelaamaan kaksi runkosarjan ottelua Hartwall Arenalle. 2018 NHL Global Series -tapahtumaan kuuluvat ottelut tullaan pelaamaan 1. ja 2. marraskuuta. Ottelut alkavat Suomen aikaa klo 20:00.

– Siitä tulee huikea kokemus sekä meidän joukkueellemme että suomalaisyleisölle. Useimmat suomalaiset eivät ole nähneet NHL-kiekkoa livenä, joten nyt heille tarjoutuu hieno mahdollisuus nähdä maailman parhaita pelaajia. Siitä tulee varmasti mahtavaa, Jetsin Patrik Laine kommentoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Liput tulevat myyntiin maanantaina

Helsingin Hartwall Arenassa 1.11. ja 2.11. pelattavien Panthersin ja Jetsin välisten otteluiden liput tulevat myyntiin maanantaina kello 9 Suomen aikaa osoitteessa https://www.livenation.fi.

Liput on jaettu eri hintakategorioihin ja halvimman pääsylipun saa yläkatsomoon 89 eurolla. Kalleimmat liput alakatsomoon kustantavat 235 euroa kappaleelta. Tämän lisäksi on mahdollisuus ostaa lippuja myös 99, 139 ja 199 euron hintaan.

New Jersey ja Edmonton kohtaavat Göteborgissa

Tämän lisäksi myös Ruotsissa pelataan NHL:n runkosarjan ottelu, kun New Jersey Devils ja Edmonton Oilers kohtaavat 6. lokakuuta Ruotsissa Göteborgin Scandinaviumissa.

Tämän lisäksi New Jersey ja Edmonton pelaavat myös Euroopassa harjoitusottelut, sillä Devils kohtaa sveitsiläisen Bernin 1. lokakuuta Bernin PostFinance Arenassa. Oilers puolestaan pelaa omassa harjoitusottelussa saksalaista Kölner Haienia vastaan 3. lokakuuta Kölnin Lanxess Arenassa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut