NHL-julkisti kaksi ulkoilmaottelua – pelit viedään golfkentälle

nhl ulkoilmaottelu 2021 - pallomeri.net

NHL on julkistanut kaksi helmikuussa pelattavaa ulkoilmaottelua, jotka kiekkoillaan todella erikoisessa miljöössä: Kaukalo nimittäin rakennetaan golfkentälle.

NHL Outdoors at Lake Tahoe -nimeä kantavassa tapahtumassa pelataan kaksi ulkoilmaottelua Nevadan Statelinessa, Tahoejärven eteläisen rannan tuntumassa.

Yleisöä ei tapahtumaan sallita, mikä avasi mahdollisuuden hieman erilaiseen lähestymistapaan suurten stadionien sijaan. Erilainen lähestyminen toden totta saadaankin, sillä kaukalo tullaan laittamaan pystyyn järven rantaan, Edgewood Tahoe Resortin golfkentän 18. väylälle.

Lauantaina 20. helmikuuta kohtaavat Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights. Sunnuntaina 21. helmikuuta toisistaan mittaa puolestaan ottavat Philadelphia Flyers ja Boston Bruins.

Mainos alkaa

– Siitä lähtien, kun ulkoilmaottelu on ollut NHL:n vuosittaisessa ohjelmassa säännöllisesti vuodesta 2008 lähtien, olemme pohtineet useita eri vaihtoehtoja stadioneiden ulkopuolella. Se on kuitenkin aina osoittautunut epäkäytännölliseksi, koska fanien kysyntä lipuille on ollut niin suurta, NHL-komissaari Gary Bettman sanaili.

Tuleva NHL-kausi alkaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.